Fursecuri cu stafide

de Georgiana78 in Prajituri, 21 Iul 2012 | 4934 vizualizari

 

by Oana - o reteta super usor de facut si foarte gustoase si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana cu zahar
  • o cana cu ulei
  • 2 cani cu faina
  • un varf de cutit amoniu stins intr-o lingura cu zeama de lamaie
  • esenta de rom
  • 200 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

- stafidele se spala bine cu apa si se lasa intr-un bol cu apa rece.

- ouale se bat bine cu zaharul, la mixer vreo 10 minute, pana s-au umflat si s-au albit. Se adauga apoi uleiul, putin cate putin, ca la maioneza.

- se pune amoniacul stins in zeama de lamaie, esenta de rom, apoi faina, amestacand tot la mixer. Se adauga stafidele si se amesteca cu o lingura.

- pe tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt se pun fursecurile la distanta, cu o lingurita.

- se coc la foc potrivit, 180C cam 10 minute, pana se rumenesc putin.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:52

Simona
elucubratiiculinare

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:53

sufletista poate ca este chiar mai bun un lapte...dar noi care suntem obisnuite cu drogul...cafeaua....ce sa facem....

Georgiana78 1

23.07.2012, 18:54

mamaieelena, pai acum de ce nu mai faci....?!?! la nepoti...sau.....!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Degetele