Intr-un bol se pune faina, nuca de cocos, praful de sare, praful de copt si zaharul si se amesteca putin. Margarina se taie cubulete si se adauga peste ingredientele uscate, la fel oul si coaja rasa de portocale. Se framanta cu varful degetelor la inceput (sau se amesteca cu o lingura) dupa care se framanta pe masa pana se omogenizeaza bine si obtinem un aluat care nu se lipeste de degete. Se pune in folie si se da la frigider pt cca 30 minute.
Se ia aluatul, se taie in doua parti (o parte se pastreaza la frigider pana ii vine randul) iar o parte se intinde pe masa cu o grosime de cca 4-5 mm. Se decupeaza cu diverse forme (eu aici nu am avut ce cauta la decupat), se aseaza in tava si se da la cuptor pt 15-20 minute. Se scot intr-un vas si se continua cu restul.
Ciocolata se topeste impreuna cu laptele dupa care se ung formele pe o parte (sau cum doriti) si se pudraza cu fulgi de cocos.
O minunatie! Si ce bine mirosea in bucatarie!
Pofta buna!
1
In cazul in care aluatul este prea tare, adaugati lapte cat e necesar!