Fursecuri cu ciocolata

de elena1988 in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 6182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de unt sau margarina
  • 130 gr de ciocolata alba
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr de zahar pudra
  • 2 albusuri
  • putin praf de copt
  • esenta de vanilie
  • faina cat sa iasa un aluat bun de modelat
  • ciocolata pentru deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Albusele se bat spuma,untul se freaca cu zaharul pudra si vanilat.

Se adauga putina faina, albusele si pe urma ciocolata topita, esenta de vanilie, apoi mai punem faina.

Trebuie sa rezulte o crema tare de pus in sprit.

Intr-o tava punem hartie de copt apoi facem fursecurile, dam la cuptorul incins 5-8 minute, apoi ornam cu ciocolata.

TIPS-URI

1

astea sunt primele mele fursecuri , le-am facut mai demult, puneti mai multa faina in aluat ca sa iasa tare, vor iesi mai frumoase si isi vor pastra forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute cu crema de nuca si ciocolata