Fursecuri cu ciocolata

de elena1988 in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 5925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de unt sau margarina
  • 130 gr de ciocolata alba
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr de zahar pudra
  • 2 albusuri
  • putin praf de copt
  • esenta de vanilie
  • faina cat sa iasa un aluat bun de modelat
  • ciocolata pentru deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Albusele se bat spuma,untul se freaca cu zaharul pudra si vanilat.

Se adauga putina faina, albusele si pe urma ciocolata topita, esenta de vanilie, apoi mai punem faina.

Trebuie sa rezulte o crema tare de pus in sprit.

Intr-o tava punem hartie de copt apoi facem fursecurile, dam la cuptorul incins 5-8 minute, apoi ornam cu ciocolata.

TIPS-URI

1

astea sunt primele mele fursecuri , le-am facut mai demult, puneti mai multa faina in aluat ca sa iasa tare, vor iesi mai frumoase si isi vor pastra forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spuma de capsuni cu frisca si ciocolata