Cum doar carnea de curcan era prea putina pentru 6 persoane , am mai pus si pui pe langa , in tava .
Pe aceasta cale ii multumesc soacrei ca i-a crescut asa mari si frumosi :D
Am curatat , spalat si portionat carnea de pasare .
Am pus totul intr-o tava si am pus deasupra , uleiul , pasta de gogosari , otetul de fructe si caperele .
Am sarat si pudrat cu scortisoara, am mai pus 2 cani cu apa si am dat la cuptor la 220 grade celsius .
Dupa o ora am intors carnea sa se rumeneasca si pe ceialalta parte .
In acest moment am adugat usturoiul curatat si taiat feliute + vinul alb .
Dupa inca 15 minute , am intors din nou carnea cu pielea in sus si am lasat-o pana a devenit crocanta .
Am servit friptura pe un platou decorat cu rosii cherry si struguri .
Ca si garnitura am avut orez simplu fiert decorat cu morcov fiert si verdeata .
Am mai servit si ciuperci sotate cu smantana si capere (http://www.bucataras.ro/retete/hribi-sotati-cu-smantana-si-capere-65442.html)
1
Incerc sa tin minte preferintele culinare a celor ce-mi calca pragul .Am servit castraveti murati in saramura (http://www.bucataras.ro/retete/castraveti-in-saramura-65372.html) pentru ca ii placeau mult fetitei prietenilor
2
Castravetii murati au facut un reusit melanj acrisor-dulce cu boabele de struguri cu care am decorat friptura .