Friptura din muschi de porc in bere

de Rahela Velicu in Porc, 2 Feb 2018 | 10302 vizualizari

 

Atat de frageda iese aceasta friptura, incat sigur veti cere a 2-a portie :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg muschi de porc
  • 500 g bere
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita oregano
  • 1/3 lingurita ghimbir macinat
  • sare
  • 1 kg cartofi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din muschi de porc in bere:

Mai intai pregatim intr-un bol amestecul pentru marinat: mierea, mustarul, sare, piper, ardei boia, ghimbir macinat si oregano. Punem carnea in vasul in care o vom coace si o ungem pe toate partile cu amestecul facut. Lasam 1 ora la rece.

Turnam berea in vas pe langa carne, apoi acoperim vasul cu folie alimentara si-l dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 60 de min. 

Dupa cele 50 de min, luam folia de aluminiu, adaugam cartofii si daca este nevoie, mai adaugam apa calda.

Intoarcem carnea pe cealalta parte si dam din nou la cuptor inca 40-50 de min. 

Din cand in cand mai intoarcem carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din muschi de porc in bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la tava