Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

de mamaieelena in Vita, 6 Noi 2010 | 13992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel(pulpa din fata)
  • 3 morcovi mai mari
  • 5-6 cartofi potriviti
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei
  • 250ml vin sec
  • sare,piper,cimbru
  • boia de ardei dulce
  • 200gr ciperci proaspete
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor:

Se spala carnea si se asezoneaza apoi se leaga cu ata pt friptura,

legumele se curata si se taie putin mai mari iar ceapa se taie in 4 bucati.

Mai intai se pun morcovii care au fost taiati fasii lungi si dupa aceea se aseaza carnea iar de jur imprejur se pun celelalte legume

 se toarna uleiul si vinul dupa care se pun la cuptor pentru o ora.

Alaturi se poate servi cu salata de ardei capia copti.

Pofta mare,

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tournedos de vitel cu ceapa