Friptura de vita in sos de vin

de Bya Ralu in Vita, 3 Ian 2013 | 6433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu
  • ulei masline
  • sare,piper,cimbru,busuioc,boia dulce
  • 1 cutie de rosii decojite
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita in sos de vin:

Carnea de vita se taie fasii, se pune intr-un castron, se adauga piper, cimbru si busuioc, boia dulce, ulei de masline si putin vin rosu. Se inchide cu un capac si se lasa la marinat timp de 2-3 ore in frigider.

Intr-un ceaun se pune ceapa tocata marunt, impreuna cu usturoiul si morcovul taiate felii subtiri, adaugam ulei de masline, iar dupa cateva minute se adauga carnea cu sosul format de la marinat. Se adauga apa cat sa acopere si se lasa la fiert la foc mic timp de 1 ora si 30 minute. Intre timp se mai completeaza cu apa si se asezoneaza cu condimente. Cand e aproape gata se adauga sosul de rosii decojite care il bagam la blender pana devina pasta. Se amesteca bine si se adauga vinul rosu, se lasa sa mai scada dupa care se poate servi cu cartofi la cuptor, cu piure sau orez.

Sa aveti pofta

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptură de vită la Multicooker