Friptura de pui cu unt aromat

de luminita20_2006 in Pui, 13 Noi 2009 | 4733 vizualizari

 

e o friptura plina de aroma si savoare

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • ulei de masline
  • Pentru unt aromat:
  • 100 gr unt
  • 3 catei usturoi
  • 3 fire ceapa verde
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu unt aromat:

Pentru untul aromat: se cura usturoiul si se zdrobeste apoi se amesteca cu untul batut spuma , cu ceapa ticata marunt si cu lamaia, sare si piper dupa gust.. pulpele de pui se condimenteaza se ung cu ulei de masline . Se ridica pilea de pe pulpe si se umple cu unt. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor ~45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu tarhon la multicooker