Friptura de pui cu unt aromat

de luminita20_2006 in Pui, 13 Noi 2009 | 4700 vizualizari

 

e o friptura plina de aroma si savoare

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • ulei de masline
  • Pentru unt aromat:
  • 100 gr unt
  • 3 catei usturoi
  • 3 fire ceapa verde
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • sare, piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu unt aromat:

Pentru untul aromat: se cura usturoiul si se zdrobeste apoi se amesteca cu untul batut spuma , cu ceapa ticata marunt si cu lamaia, sare si piper dupa gust.. pulpele de pui se condimenteaza se ung cu ulei de masline . Se ridica pilea de pe pulpe si se umple cu unt. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor ~45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu unt aromat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga