Piept de pui in sos de lapte

de nadea68 in Pui, 24 Iun 2013 | 4150 vizualizari

 

A venit vara,se apropie vacanta si trebuie sa fim in forma. :)O reteta pentru cei care trebuie sa faca proba ,,costum de baie''si nu numai...:)

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri otet
  • un pahar lapte 
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de lapte:

Pieptul de pui il taiem felii .

Punem sarea si piperul. Intr-o tigaie incalzim uleiul si punem carnea la rosolat pe ambele parti. Adaugam otetul si lasam sa se evapore la foc mare.

Adaugam si laptele si mai lasam 20 minute la prajit.Scoatem carnea si lasam sosul pe foc, acoperit,sa se reduca,amestecam cu o lingura de lemn.

Cand sosul e gata il turnam peste carne. Se pune partunjel taiat deasupra.

TIPS-URI

1

se poate servi cu orez fiert la la abur ,eu l-am servit cu o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de ceapa