Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor

de Alexandra Burz in Pui, 17 Feb 2014 | 4069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciocanele de pui
  • 400 gr cartofi
  • 100 gr jambon
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin proaspat
  • 250 ml vin alb
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor:

Spalam si curatam bine carnea.

Curatam si spalam bine cartofii dupa care ii taiem in patru.

O tava de yena o ungem cu putin ulei sau untura de porc, adaugam cartofii, si condimentam.

Adaugam deasupra carnea de pui, condimentam, adaugam feliute de usturoi.

Aranjam frumos deasupra jambonul, adaugam vinul si rozmarinul.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 minute.

Cand au trecut cele 30 minute inlaturam folia si mai lasam la cuptor aproximativ 20-25 minute sa se rumeneasca.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

rozmarinul poate fi inlocuit cu cimbru

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu jambon si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]