Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de lucy2002 in Pui, 18 Iul 2019 | 1553 vizualizari

 

Ceva rapid, simplu si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe
  • 2,500 kg cartofi
  • usturoi granulat
  • rozmarin
  • boia dulce
  • delikat de pui
  • piper
  • sare
  • cateva linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Pulpele se trec printr-un jet de apa si se spala.

Cartofii se curata de coaja, se spala si te taie in bucati potrivite( taiati in patru)

Condimentam cartofii cu: sare , piper, delikat de pui, usturoi granulat, rozmarin , paprica dulce si cateva linguri de ulei, la fel procedam si cu pulpele.

 Intr-o tava tapetata cu hartie de copt asezam cartofii si pulpele si le dam la cuptorul preincalzit la o temperatura de 190 grade, pentru 45 minute sau pana cand sunt patrunse pulpele.

Se servesc cu salata sau cum va place voua...POFTA BUNA!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu verdeata