Friptura de porc la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 18 Mar 2016 | 5647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii carne de porc (din pulpa din fata a piciorului)
  • 1 morcov mai mic
  • 1 fir de ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 cescuta apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Carnea o spalam bine in apa rece, o stergem cu servetele de bucatarie si o condimentam cu sare, piper si boia dulce dupa gust.

Intr-o tava punem cateva linguri de ulei si asezam carnea condimentata, peste asezam legumele curatate si spalate, apoi taiate rondele. Intr-un bol punem apa si bulionul, amestecam pana se dizolva tot bulionul si o turnam peste carne in tava. Acoperim totul cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20-25 minute cu folie si fara folie pana ce carnea se rumeste frumos.

Noi am servit cu ciupercute umplute si gogonele murate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor