Friptura de porc la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 18 Mar 2016 | 5235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii carne de porc (din pulpa din fata a piciorului)
  • 1 morcov mai mic
  • 1 fir de ceapa verde
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 cescuta apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Carnea o spalam bine in apa rece, o stergem cu servetele de bucatarie si o condimentam cu sare, piper si boia dulce dupa gust.

Intr-o tava punem cateva linguri de ulei si asezam carnea condimentata, peste asezam legumele curatate si spalate, apoi taiate rondele. Intr-un bol punem apa si bulionul, amestecam pana se dizolva tot bulionul si o turnam peste carne in tava. Acoperim totul cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20-25 minute cu folie si fara folie pana ce carnea se rumeste frumos.

Noi am servit cu ciupercute umplute si gogonele murate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor