Friptura de porc in vin rosu la tigaie

de Valclaudia in Porc, 3 Oct 2015 | 12161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca. 500 g pulpa de porc
  • 2 linguri de ulei
  • sare dupa gust
  • mix din boabe de piper
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 150 ml vin rosu
  • patrunjel verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in vin rosu la tigaie:

Carnea de porc se taie bucatele apoi se pune la prajit in 2 linguri de ulei.

Lasam la prajit doua minute, apoi o intoarcem pe cealalta parte.

Adaugam sare dupa gust, bobitele de mustar si mixul din boabe de piper.

Turnam vinul rosu, acoperim tigaia si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade vinul.

Prajim uniform bucatile de carne, oprim focul si presaram patrunjelul verde proaspat tocat.

Servim cu orice garnitura, in cazul nostru am servit carnea cu piure de cartofi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in vin rosu la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol afumat cu cartofi, la cuptor