Friptura de porc in vin rosu la tigaie

de Valclaudia in Porc, 3 Oct 2015 | 11167 vizualizari

COMENTARII (12)

CameliaR 1

03.10.2015, 22:54

Foarte buna

mena29 1

03.10.2015, 22:58

Cami,tare mult imi plac si mie fripturile astea la tigaie! Rapid si tare bun! :-be

T I M E A 1

03.10.2015, 23:00

buna friptura

MotanLaOale 1

03.10.2015, 23:05

buna buna

diaconta 1

03.10.2015, 23:10

Super buna

mihaelar63 1

03.10.2015, 23:36

Trebuie sa folosesc si eu bobitele de mustar la friptura

Bya Ralu 1

04.10.2015, 06:37

ce bunatate

Catalina L 1

04.10.2015, 09:00

FOARTE BUNA

simona72 1

04.10.2015, 09:58

Buna fripturica, aromata!

Gherca Daniela 1

04.10.2015, 13:39

Andra_Constantinescu 1

04.10.2015, 18:33

mirela0911 1

05.10.2015, 14:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc pe pat de ceapa si morcovi cu cartofi natur