Friptura de porc cu usturoi verde

de Bunica in Porc, 20 Mar 2016 | 5363 vizualizari

 

O  bunătate de friptură!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți ceafă de porc+1 coastă
  • 1 legătură usturoi verde
  • 200 g. suc de roșii
  • sare
  • piper
  • 200 ml vin roșu
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu usturoi verde:

Spală carnea,sterge-o cu șervețele absorbante.

Sărează, piperază și pune-o într-o tavă de yena.

Adaugă usturoiul spălat, curățat și tăiat mărunt.

La sfârșit pune sucul de roșii  și vinul.

Dă tava la cuptorul încins la 170 grade pentru 40-45 minute.

Servește cu ganitura dorită și salată.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Tabita _ 1

21.03.2016, 00:25

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:41

foarte gustoasa!

mihaelar63 1

02.04.2016, 22:32

Trebuie sa incerc si eu cu vin rosu . Nu am mai pus la friptura de porc , vin .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste cu varza acra ca in Banat