Friptura de porc cu sos de smântâna şi mentă

de alilianaa in Porc, 17 Ian 2013 | 3871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 g carne de porc
  • condimente Kotanyi
  • o cana de apa
  • usturoi după preferinţe
  • 300 g smantana
  • menta de la Kotanyi
  • marar dupa preferinţă
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu sos de smântâna şi mentă:

Friptura se porţionează, se condimenteză cu condimente pentru porc Kotanyi. Se pun într-o tava,se adaugă 2 căni apă ( sau vin, după preferinţe) se da la cuptor pentru 40 minute.  

La jumătatea timpului se întorc fripturile în tavă pentru a se putea rumeni în mod egal.

Sosul de smântână: smântâna se bate într-un bol uşor cu o furculiţă, se potriveşte cu un vârf de cuţit de sare. Peste ea se adaugă mentă şi mărar după gust. 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de smântâna şi mentă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Lau 1

18.01.2013, 13:45

buna

Rocsi 1

18.01.2013, 15:08

Mmm putin racoros sosul..Chiar merge bine in combinatia asta

alilianaa 1

18.01.2013, 17:00

Asta este si ideea Rocsi. Asa am vazut eu de fapt. Langa o carne grasa merge ceva mai racoros.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu sos de usturoi