Foietaj cu carne

de Constelatialeu in Porc, 20 Sep 2013 | 7502 vizualizari

 

Ceva repede si gustos,ca n-am timp de chestii ''supercalifragilistice''.....

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj
  • cca 200 g carne porc tocata
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ou
  • marar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carne:

Carnea tocata, impreuna cu ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cubulete, le amestecam, potrivim de sare si piper si le calim intr-o tigaie cu ulei incins, pana se inoaie ceapa si ardeiul. Apoi le transferam intr-un castron, adaugam un ou si mararul, omogenizam si intindem umplutura peste foaia de foietaj. Rulam de la ambele capete spre mijloc.

Punem foitajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 20-25 minute. Cand e aproape gata ungem cu un pic de ulei de masline.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carne