- 400 gr cotlet de porc fara os
- 200 gr carnaciori Radic
- 150 gr cioperci champignon mini
- 400 gr cartofi medii
- Untura de porc
- Ulei
- Sare
- Piper
- Herbs de provence
- Cimbru
- Marar proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar:
- Spalam bine si transam cotletul.
- Intr-o tava de yena punem untura si condimentele.
- Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii.
- Asezonam, punem un pahar de apa, acoperim cu foliie de aluminiu si dam la cuptor pt 50 minute.
- Inlaturam folia si mai lasam inca 15 minute.
- Cartofii ii spalam bine si ii fierbem in coaja pana intra furculita usor.
- Ii decojim, si ii taiem jumatati.
- Ii prajim in baie de ulei, devenind astfel crocanti la exterior si moi in interior.
- Tocam marunt mararul proaspat si amestecam cu cartofii calzi.
- Servim impreuna cu friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar" nu uita sa-i faci un review.