Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul

de Constelatialeu in Porc, 2 Ian 2022 | 3380 vizualizari

 

Asta nu este o reteta este un moft afumat si am vrut sa bifez cei 9 ani de cand bantui prin bucataria Bucatarasului. Am invatat multe, m-am inconjurat de oameni tare simpatici si buni, m-am descoperit si redescoperit in fel si chip, am atras simpatii si antipatii, ca asa-i in viata le ai pe toate sau nu le ai deloc.Mie mi-a dat cu plus mereu pentru ca am ales sa vad mereu partea plina a paharului, asadar si prin urmare imi urez mie sa-mi fie de bine alaturi de voi si impreuna cu voi astia de inca bantuiti sau nu pe aici prin zona. La multi ani mie !

 

INGREDIENTE

  • Afumaturi marca Cleme
  • carnati de casa afumat
  • muschi afumat
  • coaste afumate
  • jambon afumat
  • costita afumata
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul:

Partea mai ''grea'' este aia pana sa le bagi la cuptor, adica saratul, afumatul, intinderea ''rufelor'' la vant sa prinda niste aere de superioritate dupa ce li s-a urcat fumul la ''cap''. Afumaturile le-am portionat, le-am trecut printr-o mica spalatura cu apa calduta, sa mai iasa  fumul in exces apoi am asezat bucatile in oala de lut, am adaugat un pic de apa cca 1 ceasca,am asezat capacul oalei,am bagat oala la cuptor, la foc mic si am lasat sa se ''perpeleasca'' in tihna vreo 2 ore. Apoi am trantit si-o mamaliga, am scos niste muraturi si ....si cam atat, ca doar nu credeati ca va dau sa si mancati....La multi ani si sa aveti pofte !

Daca ti-a placut reteta noastra "Afumaturi gatite la oala de lut si 9 ani de cand bantui Bucatarasul" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu scoici (Carne de porco á Alentejana)