Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

de Alexandra Burz in Porc, 28 Feb 2016 | 2854 vizualizari

COMENTARII (21)

laura_n 1

28.02.2016, 15:47

bravoo, Alexandra!

Bucataras Monica 1

28.02.2016, 15:51

simona72 1

28.02.2016, 15:59

Yamii!

Bya Ralu 1

28.02.2016, 16:01

Bun bun

Bunica 1

28.02.2016, 16:21

Merisor 1

28.02.2016, 16:28

Buna si friptura, buni si cartofii!

violeta30 1

28.02.2016, 16:41

Foarte buna ! Ciupercile sunt preferatele mele

Constelatialeu 1

28.02.2016, 17:14

O sa se faca Godina asta cat un godac de 300 de tone...

diaconta 1

28.02.2016, 17:15

Slava lui Godina ca mancam tot felul de bunatati

MotanLaOale 1

28.02.2016, 17:42

buna buna

Zamfira 1

28.02.2016, 17:57

Bun justitiar!!! Fain preparat!

CameliaR 1

28.02.2016, 18:28

Ce fripturica delicioasa!

Alexandra Burz 1

28.02.2016, 19:31

va pupacesc dragelor

Rocsi 1

28.02.2016, 19:45

Ce bun este totul!

Alexandra Burz 1

28.02.2016, 19:55

Rocsi

Catalina L 1

29.02.2016, 19:58

mirela0911 1

29.02.2016, 20:35

Ce papa bun ai facut!

Alexandra Burz 1

29.02.2016, 21:03

Rahela Velicu 1

01.03.2016, 19:34

anca_rm 1

02.03.2016, 13:32

Alexandra Burz 1

02.03.2016, 19:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platica lui Godina