Friptura de porc

de Lau in Porc, 30 Noi 2012 | 3543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc(eu am folosit spata)
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin
  • usturoi
  • ceapa fulgi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • tarhon
  • 250 ml vin
  • 200 ml supa (de legume am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Amestecam toate condimentele intr-o punga, adaugam bucata de carne si cele 2 linguri de ulei. Am legat punga si am agitat-o. Lasam la marinat cca 3 ore

Intr-o tigaie adaugam putin ulei (cat sa o ungem). Cand s-a incalzit adaugam bucata de carne si o prajim bine pe toate partile,(cat sa se rumeasca frumos). Adaugam vinul si supa, lasam sa fiarba cateva minute (cca 5 min)

Turnam sosul si carnea intr-o tava si dam la cuptor cca 2 ore (o mai intorcem din cand in cand)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Picior de porc cu sos de hrean si smantana