Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

de Sidy in Oaie, 13 Dec 2010 | 9272 vizualizari

 

Am preparat aceasta reteta de Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde simplu si va pot spune ca este excelenta

 

INGREDIENTE

  • Pulpa miel
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde:

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate.
Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca.
Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din cantitatea de verdeturi si 1/2 cana cu apa.
Introducem tava la cuptor si din cind in cind stropim friptura cu sosul din tava.
Cind a facut putina crusta deasupra intoarcem bucatile de carne pe partea cealalta si adaugam verdeturile ramase si lasam sa se coaca.
Friptura se serveste cu spanac sau cu piure de cartofi si salata verde.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

artanu 1

15.04.2012, 09:17

Excelenta reteta, asa am gatit friptura anul acesta . Hristos a inviat si sarbatori fericite !

roxanabucataras 1

15.04.2012, 09:25

ff bun, bv
PASTE FERICIT!

marcela1979 1

15.04.2012, 16:42

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel