Friptura de iepure la cuptor cu sos de vin alb si ierburi aromatice

de mihaelaradu in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 16449 vizualizari

COMENTARII (15)

cismaru_nicoleta 1

27.02.2011, 11:23

Apreciez ce ai gatit tu aici,cred ca e foarte aromat..

Cris2711 1

27.02.2011, 11:48

mihaela si noi gatim de cateva ori pe an,foarte bun

RuxyRux 1

27.02.2011, 11:58

Cred ca e tare buna!

divainbucatarie 1

27.02.2011, 11:58

carnea de iepure e numai fibra! buna!!!!

elena1988 1

27.02.2011, 12:42

Sylvia 1

27.02.2011, 12:43

Super reteta

DIANA B 1

27.02.2011, 12:54

cea mai buna carnita ... daca cel care masacreaza iepuriciul , stie s-o faca

Lau 1

27.02.2011, 13:12

LUK 1

27.02.2011, 16:21

mamaieelena 1

27.02.2011, 20:55

mihaelaradu 1

27.02.2011, 22:28


Va astept pe toti la masa

mihaelaradu 1

15.03.2011, 11:14

@ Onesta: ai tare mare dreptate Altfel, risti sa gasesti fire de par din cand in cand

adry88 1

08.05.2011, 13:03

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 12:04

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor