Friptura de fazan cu legume si cus-cus

de Sim0na in Mancaruri cu carne, 3 Oct 2012 | 5066 vizualizari

 

Aceasta friptura a fost facuta cu ocazia unei zile extrem de importante in familia noastra. Cantitatile au fost asadar, destul de mari... de aceea nu voi trece gramajele... una ptr ca nu le stiu exact, alta ptr ca nu ar fi relevant.. Singura "masura" pe care o stiu este numarul fazanilor, si anume - 6.

 

INGREDIENTE

  • pulpa si piept de fazan
  • ceapa
  • ardei gras verde
  • ardei capia
  • rosii
  • sare
  • piper
  • paste cus-cus
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de fazan cu legume si cus-cus:

Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand legumele s-au inmuiat am adaugat bucatile de carne, si am acoperit cu apa.

Am lasat sa fiarba cca 1 ora, apoi am adaugat rosiile tocate si am mai lasat cca 30 minute, la foc mic. Carnea de fazan trebuie sa fie bine fiarta.

Am servit alaturi de paste cus-cus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de fazan cu legume si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fazan la cuptor