Piept de pui cu orez si ciuperci

de diaconta in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2010 | 8348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc.piept de pui
  • 300 gr ciuperci(galbiori)
  • 150 gr orez
  • smantana
  • parmezan
  • condimente
  • ceapa verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu orez si ciuperci:

Se taie bucatile de piept de pui,suficient de mari incat sa se poata pune umplutura in ele.

Se condimenteaza si se lasa la frigider.

Ciupercile(eu am folosit galbiori sau nemtisori) se curata ,se spala si se taie felii mai mari.

Se taie ceapa verde,se pune la prajit in putin ulei si apoi se adauga ciupercile.Se lasa pana cand va scadea zeama lasata.

Am luat separat cateva ciuperci pentru sos.

Pe celelalte ciuperci am pus supa de pui si le-am lasat sa fiarba.Apoi am adaugat orezul si am lasat sa fiarba la foc mic.Dupa ce s-a inmuiat orezul am pus verdeata si am acoperit vasul cu un capac pana cand s-a racit.

Pe celelalte ciuperci am facut un sos cu putina smantana.

Pe fiecare bucata de piept de pui se pune cate o lingura generoasa de orez cu ciuperci si parmezan,se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Se dau prin faina si se pun la prajit in ulei,intorcandu-le sa se prajeasca peste tot.

Se pun intr-un vas,se adauga supa de pui si se pun in cuptor sa fiarba aproximativ 20 de minute.

Se scot pe un platou,scobitorile vor iesi cu usurinta,carnea fiind foarte moale.

Eu am folosit ca si garnitura orezul ramas de la umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Laly 1

07.09.2010, 00:07

Dia mai pune un scaunel ca vin si eu

DIANA B 1

07.09.2010, 20:48

Piept de pui am , orez am , smantana la fel , galbiori - ioc ; ce ma fac , cu ce-i inlocuiesc , ca mi-e de moooooooooooor .
Pupici de la Onesti , Claudia .

diaconta 1

07.09.2010, 21:11

Hai Laly ca facem loc
Onesta,in loc de galbiori poti sa pui orice fel de ciuperci....noua ne plac galbiorii si cred ca sunt ultima repriza de anul asta...restul din camara de la rezerva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si carne tocata