Friptura de curcan la cuptor

de Zamfira in Curcan, 2 Dec 2012 | 6868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de curcan (dezosat)
  • ceapa rosie
  • o capatana usturoi
  • 2 rosii
  • ardei rosu kapia
  • ardei verde
  • curry
  • maghiran, busuioc, salvie, oregano
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan la cuptor:

Spalam si portionam pulpa de curcan, pregatim un amestec din condimente si lasam carnea la macerat o zi. Intr-o tava yena punem ulei de masline, asezam carnea si deasupra taiem ceapa, rosiile, ardeii si putina apa. Spre final punem usturoi tocat. Timp de coacere: 50-60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura mixta de curcan si pui