Frigarui

de ralu_ca in Porc, 9 Aug 2014 | 3902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 4 ardei grasi
  • 3 cepe mari
  • 5-6 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • sare
  • 1 pahar bere
  • piper
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 16 cubulete sunca de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea o taiem bucati subtiri. O punem intr-o punga speciala impreuna cu usturoiul tocat, piper, cimbru, sare, boia, uleiul si berea, apoi inchidem si amestecam punga. O lasam la fezandat la frigider pana a 2a zi.

Incepem sa "fabricam" frigaruile. Ceapa si ardeiul gras se taie bucati, rosiile rondele. In primul capat ingigem un cubulet de sunca, carne, ceapa,carne, rosie, ardei, carne si la final sunca. Punem in functie de "batul" de frigaruie.

Se pregatesc la gratar... foarte bune !

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc la gratar