Decor: caramele sugus pe care le-am modelat in forma de trandafirasi bobocei si am avut si pasta din lapte praf pe care am colorato in rosu si am facut cateva floricele pentru a imbogatii aspectul.
Galbenusurile le frecam cu zaharul, adaugam esenta, adaugam zaharul vanilat si amidonul. Adaugam laptele caldut si mixam in continuare pana se omogenizeaza bine. Punem compozitia pe foc sa se incalzeasca putin. Se va unfla. Gelatina se pune in apa la inmuiat pentru 10 minute, apoi se dizolva in bain marie. Adaugam gelatina si amestecam bine. Compozitia de crema o impartim in 2 castronele. Punem ciocolata rasa intr-un castronel si amestecam pana se dizolva complet. Lasam sa se raceasca bine bine ambele castronele cu compozitie. Intre timp facem frisca. Cand s-au racit bine cremele adaugam si frisca, ies 800 grame de frisca, pe care o impartim in 3, punem in cele 2 castroane cate 300 grame in fiecare, omogenizam compozitia si oprim pentru ornat 200 grame de frisca. Pregatim forma de bavareza, pe care o ungem cu putin ulei. In forma punem crema de ciocolata, o bagam 10 minute la frigider sa se intareasca, apoi punem crema de vanilie. Bavareza trebuie sa stea la frigider pana a 2-a zi cel putin ca sa se intareasca. A doua zi scoatem bavareza din frigider si o scufundam cu grija in apa fierbinte dar nu mai mult de 4 secunde. Se va topi foarte putin iar dupa aceea o rasturnam pe platou. O decoram cu frisca, ciocolata rasa si cu trandafiri si floricele.