O reteta de aperitiv foarte la moda in acest moment. O vedem peste tot cel mai des cu pesto si parmezan
Iata varianta mea cu ton, ricotta si sos de rosii cu busuioc.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/12/foietaj-in-forma-de-bradut.html
Scurgeti bine tonul.
Amestecati cu ajutorul unui robot sau la mana tonul, ricotta si sosul de rosii. Puneti sare, piper si boia de ardei. Incalziti cuptorul la 180°C.
Intindeti aluatul foietaj intr-un dreptunghi.
Puneti un strat de crema de ton si presarati deasupra cascaval ras..
Taiati aluatul in 12-13 benzi subtiri.
Pliati fiecare banda pe verticala astfel incat sa formati un bradut.
Puneti bradutii pe o tava acoperita de hartie de copt. Presarati seminte de mac peste ei.
Dati la cuptor pentru 15-20 de minute.
Pentru servire puteti infinge o scobitoare in fiecae bradut.
1
va vor iesi 36-40 de braduti