Rondele de ceapa pane

de kamy in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 8768 vizualizari

 

Ne place,place,place

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • ou
  • faina
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de ceapa pane:

Se curata ceapa si se taie pe lat felii de 1/2 cm.Se desface cu grija in rondele si sa pune faina pe ele.

Oul se bate bine se adauga putin lapte,sare,piper,marar si faina pana se ajunge la consistenta unei smantani mai groase.Se dau rondelele prin compozitia de mai sus si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe servetele absorbante.

Se servesc ca atare sau pe langa alte garnituri.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

rondelele de ceapa se pot da si prin pesmet in ultima faza,dar eu de data asta nu am avut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti