Foietaj cu piept de curcan si legume

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2014 | 3658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg piept curcan
  • 1 pachet foietaj
  • 3 morcovi medii
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 dovlecel
  • pastarnac verde
  • 1 buc mozzarella
  • sare, piper , oregano, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu piept de curcan si legume:

Am fiert pieptul de curcan , apoi l-am taiat cubulete. Legumele le-am taiat cubulete si le-am pus la fiert cca 5 minute. Am amestecat cu carnea tocata si am condimentat cu sare , piper , busuioc , oregano dupa gust.

Am asezat foietajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am pus amestecul de legume cu carne , iar peste am presarat mozzarella taiata tot cubulete. 

Am dat la cuptor incins la 180 gr cc 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu piept de curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi