Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 12407 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 3 oua
  • 100 ml apa fiarta
  • 50 g amidon
  • 30 g faiana
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 60 g unt topit
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare

Crema:

  • 200 g crema de branza
  • 1 fir de praz
  • marar
  • 1 catel de usturoi
  • tarhon
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza:

Blatul:

Separam ouale si batem albusurile spuma cu un praf de sare.

Mixam galbenusurile cu apa fierbinte adaugata in fir subtire.

Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o adaugam in amestecul de galbenusuri, alternand cu untul topit.

Adaugam apoi boiaua si pasta de tomate iar la final spuma, amestecand usor.

Turnam aluatul in tava de 25/35 cm, tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc potrivit 10-15 minute. testam cu scobitoarea.

Scoatem blatul dincuptor si il rasturnam pe un prosop umed. Rulam blatul in prosop si il lasam asa pana amestecam crema de branza.

Pentru umplutura amestecam crema de branza (eu am folosit Hochland clasic) cu prazul taiat marunt, mararul si tarhonul tocat si usturoiul pisat. Potrivim de sare si piper si omogenizam.

Desfacem blatul din prosop si il lasam sa se raceasca de tot.

Ungem blatul rece cu crema de branza si rulam cat putem de strans.

Invelim rulada in folie alimentara si dam la frigider peste noapte.

A doua  zi portionam rulada, in felii mai groase.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza si telina