Blat:
Crema:
Blatul:
Separam ouale si batem albusurile spuma cu un praf de sare.
Mixam galbenusurile cu apa fierbinte adaugata in fir subtire.
Amestecam faina cu amidonul si praful de copt si o adaugam in amestecul de galbenusuri, alternand cu untul topit.
Adaugam apoi boiaua si pasta de tomate iar la final spuma, amestecand usor.
Turnam aluatul in tava de 25/35 cm, tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptor la foc potrivit 10-15 minute. testam cu scobitoarea.
Scoatem blatul dincuptor si il rasturnam pe un prosop umed. Rulam blatul in prosop si il lasam asa pana amestecam crema de branza.
Pentru umplutura amestecam crema de branza (eu am folosit Hochland clasic) cu prazul taiat marunt, mararul si tarhonul tocat si usturoiul pisat. Potrivim de sare si piper si omogenizam.
Desfacem blatul din prosop si il lasam sa se raceasca de tot.
Ungem blatul rece cu crema de branza si rulam cat putem de strans.
Invelim rulada in folie alimentara si dam la frigider peste noapte.
A doua zi portionam rulada, in felii mai groase.