Foietaj cu dovleac

de adnia in Dulciuri, 14 Ian 2013 | 3543 vizualizari

 

Am mai spus cat de mult apreciez dovleacul...asa ca am scos o noua punga de dovleac ras de la congelator si am pregatit aceste delicioase rulouri.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • cca 150 gr. dovleac ras (eu am avut de la congelator)
  • 50 gr. zahar
  • scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Se lasa aluatul la decongelat, se despatureste, se portioneaza in patrate egale, apoi se umple cu dovleac ras (eventual decongelat si scurs bine), peste care se pudreaza zahar si scortisoara macinata. Se ruleaza cu grija, se cresteaza putin cu cutitul pe partea de deasupra, apoi se dau la cuptor pana se rumenesc (180 grade aprox. 15 min.)

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac