Vreti un desert rapid si nu aveti prea multe idei si ingrediente? Iata ceva super simplu dar si super bun: foietaj cu ciocolata. Mie imi plac la nebunie si sincer renunt la orice prajitura cu crema pentru o bucata din asta :).
Aluatul il taiem in 4 apoi pe rand fiecare bucata o intindem cu sucitorul pe masa de lucru tapetata cu faina.
Fiecare foaie intinsa o taiem in 8 din care 4 bucati le crestam fie cu o rola de taiat cum am eu fie cu un cutit ( puteti urmari si pozele care practic descriu fiecare operatiune )
Pe bucatile necrestate punem cate o lingurita de crema de ciocolata apoi asezam peste ele bucatile crestate si apasam marginile de jur imprejur cu furculita.
Asezam foietajul umplut in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 10 minute.
Scoatem tava din cuptor si dupa ce s-au racit putin, pudram cu zahar pudra.