Focaccia cu faina de naut

de cristina1985 in Piine, 21 Noi 2019 | 5492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 375 g faina 000
  • 125 g faina de naut (de la magazin naturist)
  • 280 ml apa calda
  • 8 g drojdie uscata (mai mult decat un plic)
  • 1/2 lg miere
  • 2 1/4 lingurite ulei masline
  • 2 lg-te sare
  • Pentru uns:
  • ulei masline
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu faina de naut:

Sarea se dizolva in 3 lg apa, iar drojdia se amesteca cu restul (de apa calda). Cele doua tipuri de faina se pun intr-un vas, peste care se toarna drojdia cu apa.

Adaugati mierea, uleiul si sarea si framantati aluatul 10 minute. Se unge cu ulei si se lasa la crescut 1 ora.

Faceti 4 bile din aluat si puneti-le intr-o tava, la crescut, pentru 30 minute. Apoi apasati cu degetele din loc in loc, ungeti cu ulei de masline si presarati piper.

Se lasa la crescut inca 30 minute, dupa care se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu faina de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]