Focaccia cu faina de naut

de cristina1985 in Piine, 21 Noi 2019 | 5415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 375 g faina 000
  • 125 g faina de naut (de la magazin naturist)
  • 280 ml apa calda
  • 8 g drojdie uscata (mai mult decat un plic)
  • 1/2 lg miere
  • 2 1/4 lingurite ulei masline
  • 2 lg-te sare
  • Pentru uns:
  • ulei masline
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu faina de naut:

Sarea se dizolva in 3 lg apa, iar drojdia se amesteca cu restul (de apa calda). Cele doua tipuri de faina se pun intr-un vas, peste care se toarna drojdia cu apa.

Adaugati mierea, uleiul si sarea si framantati aluatul 10 minute. Se unge cu ulei si se lasa la crescut 1 ora.

Faceti 4 bile din aluat si puneti-le intr-o tava, la crescut, pentru 30 minute. Apoi apasati cu degetele din loc in loc, ungeti cu ulei de masline si presarati piper.

Se lasa la crescut inca 30 minute, dupa care se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu faina de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (11)

RODIMUR 1

22.11.2019, 20:18

Rocsi 1

22.11.2019, 20:31

Imi place mult focaccia! Interesanta trebuie sa fie cu faina de naut!

cristina1985 1

24.11.2019, 21:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pâine fără frământare