Focaccia cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Piine, 26 Mar 2014 | 7669 vizualizari

 

De mult timp o aveam in plan,,, Si cum zilele astea am primit cateva kilograme de faina, iar Ligia mi-a readus pofta in prim-plan, am trecut la treaba, vorba,,,, unui talentat :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba de grau
  • 250 ml apa calduta
  • 25 gr drojdie
  • 100 gr cascaval
  • 2 lingurite cu ulei de masline
  • condimente dupa gust: sare, oregano, chilli si rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu cascaval:

Cernem faina intr-un bol, adaugam drojdia si apa care trebuie sa fie calduta. Condimentam dupa gust cu sare, amestecam ingredientele si framantam aluatul pana devine omogen.

Intindem apoi o foaie, in functie de dimensiunea dorita, o asezam in tava de aragaz si o lasam intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. Ungem foaia cu ulei si presaram condimentele dupa gust. O coacem, apoi, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos. Presaram cascavalul ras si o servim, calda sau rece, este la fel de gustoasa! Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga rozmarin si oregano si in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]