File de porc cu sos de ceapa

de Criss in Porc, 27 Ian 2012 | 5082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne de porc taiata felii mai mici
  • -4 cepe
  • -2 bucati usturoi
  • -2 linguri pasta de arde
  • i -sare (daca mai e cazul, pasta de ardei fiind foarte sarata)
  • -piper
  • -cimbru
  • -ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de porc cu sos de ceapa:

Taiem ceapa marunt si o calim in ulei. Feliile de carne le prajim putin in tigaia de teflon, fara ulei, atat cat sa-si schimbe culoarea, apoi le adaigam peste ceapa. Adaugam o cana de apa, pasta de ardei , punem capacul si lasam sa fiarba pana incepe sa se inmoaie carnea. Condimentan cu sare, piper, cimbru, adaugam si usturoiul zdrobit si mai lasam sa fiarba  pana scade apa . Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de porc cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

27.01.2012, 13:45

gustoasa mmmm

iry-gabriela 1

27.01.2012, 17:37

bun rau

jolygina 1

29.01.2012, 12:11

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne de porc