Sos de iaurt cu usturoi:
Lasam pestele la dezghetat, apoi il tamponam cu un servetel pentru a elimina excesul de apa.
Intr-un bol punem pemetul, faina de malai, 1 praf de piper, 1 varf lingurita sare si amestecam bine.
Batem oul bine cu un praf de sare.
Condimentam pestele cu sare, apoi il trecem prin faina, prin amestecul de oua, prin amestecul de pesmet cu faina de malai si il punem la prajit intr-o tigaie de ceramica unsa cu putin ulei.
Lasam pestele sa se rumeneasca frumos pe o parte apoi il intoarcem si pe cealalta.
Scoatem pestele pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.
Sos de iaurt cu usturoi: intr-un bol punem catei de usturoi pisati, sarea, boiaua iute, patrunjelul, uleiul de masline si amestecam.
Adaugam iaurtul, omogenizam apoi dam la frigider pana la servire.
Servim pestele alaturi de sosul de iaurt cu usturoi.
Pofta buna!