Somon in crusta de alune si parmezan

de Bya Ralu in Somon, 23 Dec 2016 | 5470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 2-3 linguri de alune prajite
  • 2 linguri de parmezan ras
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de alune si parmezan:

Somonul se pune cu pielita in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem frunze de busuioc proaspat desupra,si acoperim cu folie de aluminiu.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 20 minute.

Se inlatura folia de aluminiu,alunele le maruntim bine cu un cutit si le amestecam cu parmezanul ras si acoperim bucatiile de somon cu amestecul format.

Se da la cuptor pentru alte 15-20 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de alune si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu somon