Astazi avem in meniu Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta. Ies atat de gustosi si apetisanti, incat vor placea si celor care nu sunt neaparat fani ficatei.
Secretul este sa adaugi putin vin care sa ii fragezeasca si sa iasa deliciosi.
Pentru Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta ai nevoie de doar cateva ingrediente: ficatei, vin, usturoi si condimente.
Cum se prepara Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta
Ficateii se curata de membrane, se spala in mai multe ape, se taie in bucati potrivite, apoi se condimenteaza si se pun intr-o tigaie teflonata cu ulei si vin. Se lasa sa fiarba la foc mic si, cand s-a evaporat vinul, se adauga mujdeiul de usturoi facut din 4 catei de usturoi, un praf de sare si 4-5 linguri de apa. Se mentine pe foc inca cateva minute pana se evapora apa si ficateii s-au prajit putin. Se adauga patrunjel tocat marunt si se servesc cu mamaliguta.
Merita sa incerci si reteta de Ficatei de pui in stil grecesc, cu o nota aparte sau Tocanita cu ficatei de pui pe care o poti servi cu mamaliguta calda si Gogosari umpluti cu varza.