Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon

de Miha in Ficat, 10 Feb 2010 | 9604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 100 g bacon
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon:

Ficateii ii spalam si curatam de pielite.

Ceapa o tocam si o calim in cateva linguri cu ulei de masline. Cand devine sticloasa adaugam baconul taiat fasii subtiri. "Stingem" cu sucul de rosii si mai dam cateva clocote.

Punem si ficateii si lasam pe foc pana incepe din nou sa fiarba. Potrivim gustul de sare si piper.

Dam la cuptor pana scade sosul si ficateii incep sa se rumeneasca.

Cu putin timp inainte de a fi gata adaugam si usturoiul tocat.

Se servesc calzi cu piure de cartofi ca la mama acasa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

babi5 1

09.10.2013, 13:09

Tare tare bun

nico_72 1

11.10.2013, 18:59

Tocmai am terminat de mancat.... .Tare bun!
Multumesc pentru reteta !

Miha 1

11.10.2013, 19:14

sa va fie de bine masa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos de rosii si ardei