Ficatei de pui cu vin si usturoi

de Panacris in Ficat, 25 Mar 2012 | 10776 vizualizari

 

Rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui 600 g.
  • usturoi 4 catei
  • vin alb demisec 250 ml.
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu vin si usturoi:

Ficateii se spala se curata si se pun la prajit in putin ulei de masline! Dupa ce s/au rumenit se sting cu vin si se  mai lasa acoperit, la foc mic cca. 5 minute. La final se adauga usturoiul tocat si stinge focul, lasandu/se acoperit cca. 5  minute. Se serveste  cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu vin si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)