Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 15875 vizualizari

 

Este o delicatesa de la vecini din Ungaria , tot de acolo am si ficatul . Se obtine de la gaste indopate , al meu avea 700 gr.

 

INGREDIENTE

  • ficat de gasca
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri miere 
  • 2 linguri faina alba
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper mozaic
  • 1 ceapa rosie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de gasca [ liba maj ] prajit:

  1. am pus ficatul de gasca de seara pana dimineata sa stea in lapte si miere .
  2. se feliaza ficatul , se presara faina alba pe el si se prajeste usor in ulei incins, se scoate pe un servetel absorbant .
  3. in acelasi ulei se prajeste ceapa taiata rondele ., se scoate ceapa pe servetel absorbant .
  4. se aseaza pe farfurie , se presara piper si sare.
  5. am servit simplu cu muraturi si cartofi piure .

TIPS-URI

1

nu prajiti in mult ulei , ficatul de gasca este gras si oricum mai lasa grasime .

2

serviti fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de gasca [ liba maj ] prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficat de pui si smantana