Ficat de gasca [ liba maj ] prajit

de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 15757 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

31.01.2010, 18:17

am preluat ideile! de ce in laptesi miere?

mihaelar63 1

31.01.2010, 18:36

pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata

madi_marin 1

31.01.2010, 18:48

n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:07

madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie

Bunica 1

31.01.2010, 21:25

Super preparat, super aranjament !

mihaelar63 1

31.01.2010, 22:31

imi place sa prepar cat mai simplu ,dar la aranjat nu fac rabat

Adinacarla 1

01.02.2010, 11:11

ce bine arata...banuiesc ca e si gustos...nu am papat nici o data

mamaieelena 1

05.10.2010, 16:12

felicitari pentru ficatul de gasca e bine preparat si arata super .am mancat si este foarte gustos

mihaelar63 1

05.10.2010, 16:29

multumesc Elena .

ionix 1

05.10.2010, 16:47

cre' ca-i tare bun...

mihaelar63 1

05.10.2010, 16:52

se topeste in gura

andreea_angelo 1

15.11.2012, 19:40

ce bun e .....vreau si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat pe plita cu ardei copti