Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Ficat, 31 Ian 2010 | 16463 vizualizari
Teo 1
am preluat ideile! de ce in laptesi miere?
mihaelar63 1
pentru ca ramane in interior ca o crema , se sareaza doar cand e gata
madi_marin 1
n+am mancat niciodata, dar cred ca e nebunie....cand ai mai spus ca e si cremos....deja.....sunt cu carpele pe langa mine....
madi mai bine ia-ti un lighean , nu risti sa faci inundatie
Bunica 1
Super preparat, super aranjament !
imi place sa prepar cat mai simplu ,dar la aranjat nu fac rabat
Adinacarla 1
ce bine arata...banuiesc ca e si gustos...nu am papat nici o data
mamaieelena 1
felicitari pentru ficatul de gasca e bine preparat si arata super .am mancat si este foarte gustos
multumesc Elena .
ionix 1
cre' ca-i tare bun...
se topeste in gura
andreea_angelo 1
ce bun e .....vreau si eu
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 17:53
ieri la 09:40
pe 03.09 la 10:18
pe 02.09 la 08:16
pe 01.09 la 20:21
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
de vasimur 4
6 voturi
5 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Cocktail_of_Senses 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adnas54 1
soryna1981 1
Betty96 1
Lizicat 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!