Fasole verde la borcan

de babi5 in Conserve, 20 Iun 2014 | 9692 vizualizari

 

Tot ce putem pune conserva din gradina este bine venit ,se prevad a veni vremuri nu usoare.

 

INGREDIENTE

  •  3 kg fasole verde
  • 3 linguri sare
  • 1 conservant
  • 2,5 l apa
  • 5 borcane de 850ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde la borcan:

Se curata fasolea se taie bucati mai mici se spala bine  apoi se pune intr-o oala cu apa si sarea la fiert.

O lasam putin mai tare(sa nu fie fiarta ca si pentru mincare) la sfirsit adaugam conservantul si mai lasam sa dea  5 minute in clocot.O strecuram de apa si o asezam in borcane apoi completam cu apa in care a fiert.

Sigilam borcanele, le intoarcem cu capacul in jos pentru 5 minute apoi le acoperim cu o patura pina a doua zi ,dupa care urmeaza drumul  camarii .Buna tare .O idee in plus nu strica fiindca sunt cinvinsa ca si voi aveti retete minunate.Sa va fie de folos.

 

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

 Buna tare  iarna linga o bucatica  de carne, cirnati ciolan afumat,chiftele si alte bunatati

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde la borcan