Fasole verde cu ou

de lucy2002 in Mancaruri de legume, 14 Apr 2019 | 3277 vizualizari

 

Acest preparat este intalnit in zona Moldovei. Prima data cand am gustat aceste ,,pastai cu ou batut''asa cum le zice soacra mea, mi-au placut si le gatesc pentru ca sunt cerute de baietii mei. Asa ca va recomand sa incercati si voi.
Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde (pastai)
  • 4 cepe
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu ou:

  Se pune fasolea (congelata) intr-o oala cu apa la fiert cu putina sare, bineinteles dupa ce a fost curatata de codite si spalata inainte.    

  Ceapa curatata o tocam marunt si o punem la calit in ulei( sa se inmoaie)

  Verificam fasolea sa fie fiarta asa cum ne place, mai al dente sau mai moale.

  Punem fasolea la scurs de apa intr-o strecuratoare; dupa ce s-a scurs apa, se amesteca cu ceapa calita si ouale batute, adaugam sare, piper, condimente dupa gust si mai lasam pe foc 5 minute.

  Sunt bune atat calde, dar si reci.

  S-aveti pofta!

 

 

 

  

 

 

   

 

 

 

 

 

  

 

  

TIPS-URI

1

Se poate adauga si cateva linguri de smantana in ouale batute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane