Fasole scazuta cu ciolan afumat

de raus in Porc, 12 Ian 2011 | 11616 vizualizari

 

cu o seara inainte puneti fasolea la inmuiat in apa rece.astfel ea va fierbe mai repede.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de fasole boabe alba
  • 1 ciolan de porc afumat
  • 2 cepe mari
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 linguri de zarzavat de la borcan
  • 2 linguri de bulion
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva fire de tarhon verde
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu ciolan afumat:

Intr-o oala se pune fasolea la fiert si ,in alta ciolanul.Apa de pe fasole se arunca de doua ori,iar a treia oara se adauga zeama de la ciolan si ceapa si patrunjelul taiate marunt.Se mai tine pe aragaz la foc mic pana carnea incepe sa cada de pe os si fasolea a fiert de tot.Se scoate ciolanul, se dezoseaza,se taie bucatele si se adauga inapoi in oala.Osul se da la catel.Se adauga bulionul, zarzavatul si tarhonul si se mai lasa 10 min la foc mic sa mai scada.Dupa ce stingem focul,adaugam patrunjelul tocat,sare si piper dupa gust si o lingura de otet. Asta-i tot...

TIPS-URI

1

Secretul unei fasole gustoase este fierberea indelungata la foc mic si acoperita.Cel mai bine merge cu ceapa verde su cu salata de varza acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciolan bavarez de porc ( Schweinshaxn)