Fasole scazuta cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 29 Apr 2015 | 3741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 carnati de curcan
  • fasole pestrita
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina frunze
  • 10 rosii cherry
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb/busuioc/boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati de curcan:

Fasolea se lasa in apa rece peste noapte intr-un castron cu multa apa.

Intr-o craticioara se pune fasolea la fiert in 3 ape.

Ceapa se toaca marunt,telina o taiem feliute,iar morcovul rondele si le punem la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute se adauga si carnatii taiati feliute,se calesc bine dupa care se adauga fasolea (aproape fiarta,in cele 3 ape),condimentele si se acopera cu apa.

Daca este nevoie de completeaza cu apa cand aceasta scade,pana cand toate legumele sunt fierte.

Spre final se lasa sa scada aproape toata apa,se adauga rosiile cherry taiate in bucati mici,se mai lasa cateva minute pe foc,se adauga patrunjelul toca marunt si se serveste!

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman