Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Micutza Luana in Mancaruri de post, 21 Mar 2014 | 10936 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: fasole scazuta, retete Mancaruri de post
Fasolea se alege si se lasa la inmoi peste noapte.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.
Adaugam bulionul si fasolea.
Lasam sa fiarba circa juma de ora (depinde de fasole),
Adauga sare piper dupa gust.
de MotanLaOale 8
de Constelatialeu 9
de ionela2682 1
de Panacris 9
Lavinia 1
buna tare
Micutza Luana 1
lavi muahh
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 16:24
pe 19.12 la 09:41
pe 19.12 la 09:30
pe 18.12 la 09:53
pe 16.12 la 11:18
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
1 voturi
vasimur
Constelatialeu
oanapl
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!