Iar am facut chiftele.:) Avand niste vinete coapte in congelator de care ma tot "impiedicam" am zis sa le folosesc la ceva. M-am gandit sa preiau modelul celor cu ghebe. Au fost bune, dar nu se pot compara cu cele de ghebe care sunt muuult mai gustoase.
1. Pune stixurile intr-un robot si farama-le.
2. Pune ceapa, usturoiul si morcovul in robot separat si pulseaza pana obtii consistenta dorita.
3. Amesteca toate ingredientele intr-un vas incapator.
4. Formeaza chiftele din compozitie si tavaleste-le prin amestecul de pesmet si faina.
5. Pune chiftelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul preincalzit la 190 grade celsius pentru 20-30 minute.
6. Dupa ce s-au copt lasa-le sa se raceasca complet inainte de a le transfera pe un platou. Infinge cate un stix in fiecare chiftea.
Pofta buna!
1
Nota: Poti folosi pesmet in locul stixurilor.